Om Vibeke

Fra kasteball til Friskere Deg

Matintoleranser er et økende problem. Daglig kan vi lese om dette i media. Det diskuteres heftig. Vi som lever med dette vet at problemet er reelt.

I mange år trodde jeg at det var normalt å plages med fordøyelsen etter et måltid. Smerter, ubehag, ufrivillige toalettbesøk. I dag vet jeg at det ikke trenger å være slik.

Mitt mål er at du skal få en fordøyelse som fungerer, bli kvitt smerter og plager, og kunne leve normalt uten tanke på at du er "annerledes".

Min helsereise har vært lang, og jeg har vært en kasteball i helsevesenet. Ikke en eneste sjel nevnte at kostholdet kunne være en del av problemet. Det inspirerte meg til å starte på utdannelsen innen ernæring. 

Da jeg endelig fant ut at kostholdet hadde stor betydning, var valget enkelt. For meg var smerten blitt så stor at jeg måtte bare ta tak. Det er noe med det. Vi utsetter og utsetter til vi ikke lenger kan leve med smerten. Og jeg er ikke bedre enn deg. Jeg utsatte i nesten 20 år fordi jeg tross alt var i live. Lever vi lenge nok med en smerte blir det en del av normalen.

For meg ble smertegrensen nådd da jeg ikke fant frem til butikken. Hjernetåken tok over livet mitt. Jeg hadde problemer med å forklare meg selv, husket ikke ord, eller navn på mennesker jeg kjenner godt. Sammen med daglige muskel- og leddsmerter, influensasymptomer, depresjon og total utmattelse var dette en uholdbar situasjon. I dag er jeg symptomfri og “frisk”.

Mitt ønske for deg er at du tar tak FØR du når smertegrensen. Veien tilbake blir så mye enklere og kortere dersom du tar tak før punktet er nådd.

Vil du ha meg som din støttespiller? Jeg gleder meg til å snakke med deg. 

Er du klar for et friskere liv?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.